Välj ett nyttigt mellanmål i form av proteinbars

När hungern börjar smyga sig på och det snart är dags för ett av veckans träningspass kan en proteinbar var det rätta mellanmålet. Dessa nyttiga bars är fullproppade med innehåll som ger dig energi så att du kommer kunna prestera ditt allra bästa!

Proteinbars har varit populärt ett tag nu och fortsätter bara att öka tack vare sina nyttiga egenskaper. Det finns mängder av olika tillverkare där vissa är bättre än andra och du kan till och med göra din egna för att få precis den smaken du vill ha. I ett bäst-i-test var det X-treme Low GI som tog hem vinsten som godast proteinbar. Den är inte så söt och gav mer ork både före och efter träning.

Fördelar med proteinbars

Det finns flera fördelar med proteinbars som gör detta till det perfekta mellanmålet när hungern börjar komma. Bland annat så innehåller de mycket protein vilket är extra bra att få i sig för den som tränar mycket. De är även goda och nyttiga vilket, detta är därför ett bra alternativ istället för att äta smågodis eller något annat onyttigt mellanmål som vitt bröd. Den behändiga storleken gör att de är lätta att bära med sig. Ett tips är att ha en proteinbar i väskan för de dagar när du är på språng och har det hektiskt.

Proteinbars i mängder av smaker

proteinProteinbars kommer i mängder av olika smaker såsom jordgubb, choklad, och cookie dough samt många fler. Därmed finns det en proteinbar som passar alla. Är du extra flitig kan du göra dina egna med smaksättningar som jordnötssmör, kokos eller lakrits. De är inte speciellt svåra att göra men det kan ta lite tid och krävs en del ingredienser. Vill du köpa färdiga kan du enkelt göra detta i en matbutik eller beställa storpack på nätet så att du alltid har hemma i skafferiet.

Proteinbar som glass

Proteinbars har nu även kommit som glass vilket passar extra bra en varm sommardag. Glassarna är utan tillsatt socker, fullproppade med protein och kommer i flera goda smaker. Helt enkelt ett roligt och nyttigare alternativ till vanlig glass!