Underhållande sportaktiviteter i Göteborg

Gothia Cup må vara inställt även 2021 men det ska inte hindra dig som barnfamilj att besöka Göteborg över sommaren. Det finns fortfarande en uppsjö av sportiga aktiviteter att ta del av. Här ger vi dig de bästa tipsen på vad du kan göra i den härliga sommarstaden.

Göteborg är inte bara Sveriges andra stad, det är också en fantastisk stad att besöka under sommaren. Här finns verkligen något för hela familjen. Även om pandemin fortfarande är överhängande är det flera sevärdheter som håller öppet, coronasäkert givetvis!

Bo på ett bra hotell

Two,Beautiful,Young,Stylish,Receptionists,At,A,Reception,Desk,,OneEtt bra boende är naturligtvis A och O för en lyckad semester som barnfamilj. I och runtomkring staden finns flera hotell i Göteborg som passar extra bra för barn. Varför inte bo på ett lite mindre hotell utanför staden med tillhörande trädgård där barnen kan leka på kvällarna? Eller bo på ett hotell centralt i staden med flera aktiviteter för barnen? Om du och familjen inte reser med bil kan ni utnyttja den smidiga kollektivtrafiken i staden. Ni behöver alltså inte känna er begränsade på något sätt.

Gå på landslagets träningar

Alla fotbollstokiga har väl knappast missat att EM äntligen ska genomföras efter att ha blivit uppskjutet i samband med pandemin. Sverige är ett av lagen som deltar och vi hoppas givetvis på blågula framgångar. EM spelas i flera länder runt om i Europa men Sverige kommer ha sin bas i Göteborg. Det betyder att alla fotbollstokiga barn har chansen att se sina idoler träna på nära håll. Missa inte att gå på en av träningarna om de infaller samtidigt som du och familjen är i Göteborg.

Samla ihop ett gäng och spela Laserdome

Om ni är flera familjer som åker tillsammans kan ni utmana varandra i en omgång Laserdome. Där stängs ni in i en rökfylld lokal och ska skjuta på varandra med laservapen. Det går att spela i två lag eller köra alla-mot-alla. Ni bestämmer vilket ni tycker är roligast. Det är en adrenalinfylld upplevelse som älskas av såväl stora som små. Kanske kommer ni tillbaka flera gånger under en och samma resa?