Inspireras av en föreläsning om träning

Ta med laget på en lite annorlunda träning – bjud in dem till en inspirerande föreläsning om hälsa och att nå mål. Det är ett outtömligt ämne, och att få inspiration från någon som forskar inom ämnet eller har egen erfarenhet kan vara ett sätt att nå nya höjder. Boka en talare och gör eventet till en del av er temabuilding.

På Speakers&Friends hittar du inspirerande föreläsare inom hälsa och träning, däribland Paolo Roberto som du känner igen från medierna som både en kultfigur från filmvärlden, men också från TV både som inspiratör till matlagning och träning. Han är en figur som uppskattar liv och rörelse runt omkring sig, och som är bra på att sätta huvudet på spiken i många fall. För många är han dessutom en provokatör, och kanske finns det just något provocerande i att vara både boxare, kokboksförfattare och skådespelare på en och samma gång.

Med i deras samling av föreläsare hittar du också ultradistanslöparen Rune Larsson som sprungit Portugal – Trollhättan. Vad kan han lära oss om att fokusera på sitt mål? En hel del.

En föreläsning om mål

Träning behöver också inspiration till att fortsätta. Att träna i ett lag eller individuellt handlar om ungefär samma sak, men med olika teknik: att nå ett givet mål. Självklart ska man dessutom göra det med konsten att ha roligt på vägen. Att kombinera dessa två är inte alltid lätt, och ofta är det faktiskt experter med egen erfarenhet av långvarig träning som brukar komma med de mest insiktsfulla tipsen. En föreläsning som kan bryta av de regelbundna träningarna mot mental träning och fokus.

Hur tar man motgångar, vad gör man som lag om man ständigt förlorar? Finns det något man kan göra för att ta sig upp på fötter igen och fortsätta ha kul och försöka tillsammans? Det och en massa andra liknande ämnen kan föreläsningen ge er tips och inspiration om, och ni kommer komma därifrån med nya tankar, idéer och förhoppningsvis också ha knutits ännu närmre varandra för att ni kommer sikta mot samma mål.