Arrangera träningskonferens i Stockholm

Att träffa branschkollegor är nyttigt för att utbyta idéer, inspiration och se vad man kan lära av varandra. Här lyfts ens starka sidor fram, och man blir varse om vad man också har för utmaningar. Kanske finns det en del erfarenheter man delar, och kan hjälpas åt att komma åt? Med en konferens kommer man långt.

På Konferenspoolen hittar du många olika ställen att konferera på. Bara i Stockholm finns ett brett urval där du kan välja allt från ”citykonferenser” till storslagna herrgårdar där det också finns utrymme för passande aktiviteter, här kan du se vad som finns: https://konferenspoolen.se/sv/anlaggningar/konferens-stockholm. Till en konferens kan du antingen sätta upp ett tema som berör hela din bransch, om särskilda utmaningar inom jämställdhet, handikapp eller kanske mångfald. Du kan också bjuda in just dina direkta kollegor till konferens för att diskutera er klubbs framtid, era utmaningar och era möjligheter.

Konferens är lärorikt

Att hålla konferens är ett lärorikt sätt att ägna en heldag åt att diskutera just din bransch och det du och dina kollegor står inför. Det är ett sätt att lyfta fram era svaga och starka sidor, identifiera möjligheter för er framtid och se om ni kan hitta nya vägar att arbeta på. Kanske är en utmaning för er att nå ut till fler ungdomar? Eller kanske ligger utmaningen i att inkludera tjejer eller killar?

Några inspirerande konferenser att hämta inspiration från om du själv tänker arrangera:

Konferenser är ett sätt att utbyta kunskap, lära känna varandra bättre och att få ägna en dag eller helg åt något som ni alla har gemensamt. Det är här kunskapen kan stanna upp, ackumuleras, bearbetas och spridas. Ta tillfället i akt och ta konferensens upplägg på allvar! Här finns det mycket att hämta och det finns många sajter du kan läsa på om du vill ha mer praktiska tips kring hur du ska lägga upp schemat. Dessutom kan du via ditt bokningssystem få tips och mer inspiration om var ni ska hålla konferensen någonstans.